Biz kimiz

Web sitemizin adresi: https://www.kaleyapiyalitim.com.tr.

Şeyhli Mahallesi Molla Gurani Caddesi NO:2 PENDİK – İSTANBUL

Telefonlar:

0 216 378 69 16 ,
0 537 954 56 55 ,
0 532 352 91 01 ,

Email: info@kaleyapiyalitim.com.tr

Web: www.kaleyapiyalitim.com.tr

Hangi kişisel bilgileri ne amaçla topluyoruz

Yalnızca istatistik amacı ile veri topluyoruz. Bunun dışında hiç bir kaynağa giriş yapmıyor ve kullanıcıların kişisel verilerinin üçüncü şahıs ve firmalara erişmemesi için HTTS, TLS ve SSL kullanıyoruz.

Yorumlar

Ziyaretçiler sitede yorum bıraktığında yorum formunda gösterilen verileri ve ayrıca istenmeyen yorum tespitine yardımcı olmak için ziyaretçinin IP adresi ve tarayıcı bilgisi metnini de toplarız.

E-posta adresinizden oluşturulmuş anonimleştirilmiş bir metin (hash olarak da adlandırılır) Gravatar hizmetine, servisi kullanıp kullanmadığınızı görmek için, sağlanabilir. Gravatar servisinin gizlilik politikası şu adrestedir: https://automattic.com/privacy/. Yorumunuzun onaylanmasından sonra profil resminiz yorumunuzla birlikte herkese görünür.

Ortam

Görselleri web sitesine yüklerseniz, gömülmüş konum verileri (EXIF GPS) içeren görseller yüklemekten kaçınmalısınız. Web sitesi ziyaretçileri, web sitesindeki görsellerden herhangi bir konum bilgisini indirip çıkarabilir.

İletişim formları

İletişim formlarından iletilen veriler, üçüncü kişi ve firmalar ile paylaşılmaz, saklanmaz ve ileride herhangi bir sebeple kullanılmaz.

Çerezler

Sitemize bir yorum bırakırsanız, isminizi, e-posta adresinizi ve web sitenizi çerezlerde kaydetmeyi seçebilirsiniz. Bunlar size kolaylık sağlamak içindir, böylece başka bir yorum bıraktığınızda bilgilerinizi tekrar doldurmanız gerekmez. Bu çerezler bir yıl süresince kalır.

Bir hesabınız varsa ve bu siteye giriş yaparsanız, tarayıcınızın çerezleri kabul edip etmediğini belirlemek için geçici bir çerez ayarlayacağız. Bu çerez hiçbir kişisel veri içermez ve tarayıcınızı kapattığınızda atılır.

Giriş yaptığınızda, giriş bilgilerinizi ve ekran görüntüleme seçiminizi kaydetmek için birkaç çerez kaydedeceğiz. Giriş çerezleri iki gün ve ekran seçenekleri çerezleri bir yıl boyunca kalır. “Beni hatırla” seçeneğini seçereniz, girişiniz iki hafta boyunca devam eder. Hesabınızdan çıkış yaparsanız, giriş çerezleri kaldırılacaktır.

Bir makaleyi düzenler veya yayınlarsanız tarayıcınıza ek bir çerez kaydedilir. Bu çerez hiçbir kişisel veri içermez ve sadece düzenlediğiniz makalenin yazı kimliğini gösterir. 1 gün sonra zaman aşımına uğrar.

Diğer sitelerden gömülen içerik

Bu sitedeki makaleler gömülü içerik (ör. videolar, resimler, makaleler, vb.) Içerebilir. Diğer web sitelerinden gömülen içerik, ziyaretçinin diğer web sitesini ziyaret etmiş gibi, tam olarak aynı şekilde davranır.

Bu web siteleri sizin hakkınızda veri toplayabilir, çerez kullanabilir, üçüncü taraf tarafından gömülmüş şeklide takip yapabilir ve bir hesabınız varsa ve bu web sitesinde oturum açtıysanız, gömülen içerikle etkleşiminizi takip etme dahil olmak üzere, bu gömülen içerikle etkileşiminizi izleyebilir.

Analiz

Yalnızca giriş çıkış istatistikleri veri işleme prosedürlerine tabi tutuluyor. IP adresi ve diğer bilgileri arşivlenmiyor.

Verinizi kimlerle paylaşıyoruz

Verilerinizi hiç bir şekilde hiç bir 3. parti kurum veya kurul ile paylaşmıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Kanunları uyarınca bilgi güvenliği ilkelerine tabiyiz.

Verilerinizi ne kadar süre tutarız

Bir yorum bırakırsanız, yorum ve meta verileri süresiz olarak saklanır. Böylece, takip eden yorumlarınızı denetim kuyruğunda tutmak yerine otomatik olarak tanıyabilir ve onaylayabiliriz.

Web sitemize kayıt yaptıran kullanıcılar için (varsa) kullanıcı profilinde sağladıkları kişisel bilgileri de saklarız. Tüm kullanıcılar kişisel bilgilerini istedikleri zaman görebilir, düzenleyebilir veya silebilir (kullanıcı adı değiştirme hariç). Web sitesi yöneticileri de bu bilgileri görebilir ve düzenleyebilir.

Verileriniz üzerindeki haklarınız neler

Bu sitede bir hesabınız veya yorumlarınız varsa, bize sağladığınız veriler dahil olmak üzere, hakkınızda tuttuğumuz kişisel verilerin dışa aktarılmış bir dosyasını almayı isteyebilirsiniz. Ayrıca, hakkınızda tuttuğumuz tüm kişisel verileri de silmeyi isteyebilirsiniz. Bu, idari, yasal veya güvenlik amaçlarına uymak zorunda olduğumuz hiçbir veriyi içermez.

Verinizi nereye gönderiyoruz

Ziyaretçi yorumları otomatik istenmeyen yorum algılama servisi aracılığıyla kontrol edilebilir. Bilgiler kaydedilmez.

İletişim bilgileriniz

İletişim bilgileriniz siz bize iletmedikçe kaydedilmez. Veriler asla paylaşılmaz. Kanun kapsamında yetkili adli merciler tarafından talep edilmeleri durumunda mahkeme kararı ile paylaşılmaları söz konusu olabilir.

Ek bilgi

Verinizi nasıl koruyoruz

Verileriniz kaydedilmiyor. Kaydedilen kısıtlı veri özel depolama alanlarında anonim olarak saklanıyor.

Hangi veri ihlali prosedürlerimiz var

24 Mart 2016 tarihinde kabul edilmiş, 7 Nisan 2016 tarihinde 29677 sayılı Resmi Gazetede yayımlanmış olan 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu prosedürlerimizin kapsamıdır.

Hangi üçüncü taraflardan veri alıyoruz

Üçüncü taraflardan veri almıyoruz.

Kullanıcı verileriyle ne tip otomatik karar verme ve/veya profilleme yapıyoruz?

Yalnızca istatistik veri topluyor ve kişisel verileri kaydetmiyoruz.

Sanayi bakanlığı kamuyu aydınlatma yükümlülüğü

Bu “Aydınlatma Metni”, 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) uyarınca, veri sorumlusu sıfatıyla KALE YAPI YALITIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ tarafından, KVKK’nın ‘Veri Sorumlusunun Aydınlatma Yükümlülüğü’ başlıklı 10. maddesi ve ‘İlgili Kişinin Hakları’ başlıklı 11. maddesi çerçevesinde, kişisel verilerinizin toplanma yöntemleri, işlenmesi, kullanılması, aktarılması, imha edilmesi konularında tarafınıza bilgi vermek maksadıyla hazırlanmıştır.

Bu site çerezler ile istatistik bilgi toplamaktadır. Detaylı Bilgi

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close